tiistai 6. marraskuuta 2012

YLLÄRIPYLLÄRINyt on tämä mamma hiukan sekaisin..mutta kuitenkin ihan hyvällä tapaa sekaisin, ainakin teidän kannaltanne siis. ;)

Lievää sekaisuutta on saattanut aiheuttaa liika suklaan nauttiminen, elämänilo, oma merkkipäivä sekä blogin lukijoiden määrän hurrrrja kasvu! Teitä on jo yli 100! <3 Aivan ihanaa. Jokainen uusi lukija ja uusi kommentti lämmittää mieltä yhtä paljon...joka kerta.

Tervetuloa sekä uudet että vanhat lukijat. Toivottavasti viihdytte.

Palataan ihan hetkeksi menneeseen. Noin vuosi takaisin, kun hetken mielijohteesta päätin ompelublogia alkaa pitämään, en olisi koskaan arvannut, että blogillani olisi näin montaa lukijaa ja vielä näin lyhyessä ajassa. Kiitos siitä teille kaikille ihanille. Suurin piirtein näihin aikoihin silloin taisin saada sen ihka ensimmäisen lukijani.

Ja siis tässä nyt tulee sitä YLLÄRIPYLLÄRIÄ, mitä otsikkokin lupaa.

*TÄTTÄRÄTÄÄ*

Raota sanaista arkkuasi ja kommentoi tähän postaukseen, mikä tekee SINUN päivästäsi paremman? Onko se jonkun vanhan tutun tapaaminen, yllättävä pieni kortti muiden postien seassa, jokin pieni teko arjen keskellä, uusi lukija blogissasi..Kerro päivääsi parantava asia ja osallistu yllätykseen. ;)
Kaikkien kommentoineiden kesken arvontaan yksi mieltäparantava ylläripylläri..

Osallistumisaikaa on tämä päivä, eli 6.11. klo 00:00.

Eli ei muuta kuin mielenparannus keinot kiertoon. <3

Pst.. Minun päivääni parantaa monikin asia, mieluisat yllätysvieraat, yllätys postin seassa, blogin uudet lukijat/kommentit, onnistunut ompelus, pienet teot arjen keskellä, toisten yllättämisestä... Minä siis ilahdun niistä pienen pienistä pikku asioista harmaan arjen keskellä, ne tuovat sitä valoa päivään.

PS. Arvontaan on vielä vajaan viikon verran aikaa osallistua. *klik klik*

37 kommenttia:

 1. Ihan ehdoton päivänpiristys on lasten yllärihalit kesken touhujen ♥

  VastaaPoista
 2. Minun päivästäni tekee paremman AAMUKAHVI! :)

  VastaaPoista
 3. Rauhallinen ompeluhetki piristää. Nyt menny pari viikkooo ettei oo oikeen kerenny ommella niin tuntuu ettei mikään muukaan kiinnosta.

  VastaaPoista
 4. päivän piristys on se, kun puolitoistavuotias herää aamulla aurinkoisena ja halaa ja sanoom"ai ai!" :-)

  VastaaPoista
 5. Onnea merkkipäivän johdosta (ja liiallisen suklaan nauttimisesta :D Voiko suklaata syödä liikaa??!)
  Miun päivästä tekee paremman ihan kaikki pikkujutut, esim. mies on mitannut kahvinkeittimeen porot ja veden valmiiksi aamulla ennen töihin lähtöään, se vasta ihanaa olisikin jos postissa olisi joku kiva ylläri (laskuja ei lueta näihin kivoihin :D).. Jne :)

  VastaaPoista
 6. Koiran hassut temput piristävät aina, vaikka päivä olisi muuten kuinka tylsä. Ei voi olla nauramatta kun katselee sen pöhkön karvapallon touhuja, aina se onnistuu tekemään päivästä paremman :)

  VastaaPoista
 7. Päivän piristys oli aamun punttis+uinti (oikeasti oon hyvin aamu-uninen, nyt tsemppasin)

  VastaaPoista
 8. Mun päivä alkaa mukavasti jos herään ennen lapsukaista ja saan tehdä omia juttujani, vaikka istua sohvalla viltti hartioilla neulomassa ja hörppiä teetä siinä sivussa. Myös se on päivän piristys kun saa välillä viikonloppuisin nukkua pitkään. :)

  VastaaPoista
 9. Päivääni piristää hyvä kahvi, pieni ompeluhetki, ystävän viesti, lasten hymyt ja kädet kaulan ympäri kiedottuna sanottu: "äi-ti kuu-ta".

  VastaaPoista
 10. Päivän piristys oli kun esikoispoika otti minua kädestä kiinni ja sanoi: "Äiti minä tykkään sinusta". Tällä jaksaa taas yli seuraavan itku-potku-uhmakohtaus-raivarin joilla myös tasaseen tahtiin muistetaan äitiä. =)

  VastaaPoista
 11. Minun päiväni muuttuu paremmaksi oman lapsen kietoessa kaiken arkihyörinän keskellä kätensä ympärilleni ja huikatessa "äiti, oot ihan maailman äiti" (ilmeisesti tarkoittaa parasta tms ;D)!

  VastaaPoista
 12. Ihanat lapseni ja mieheni tekevät minun elämästä päivittäin paremman.

  VastaaPoista
 13. Niinkuin itsekin sanoit, ne pienet asiat ovat sitä päivän piristystä. :) Itselläni päivän piristystä tuovat tytön(2v)kauniit sanat ja pojan(1,5kk) päivän aikana oppimat asiat, sekä kotona kun nyt olen niin posti on päivän kohokohta ;D Ja ne pienet postipojan tuomat yllätykset ovat päivässä myös piristystä. Kun kotitouhuiltani ehdin niin ehdoton piristys on ihanat blogikirjoitukset joita luen. Ne saa usein hymyn korville :)Ja varsinkin tälläiset ylläpyllärit ;)

  VastaaPoista
 14. Perinteisen postikortin saaminen postissa (tämän päivän sähköisessä maailmassa) tekee päivän paremmaksi

  VastaaPoista
 15. Minun päiväni piristys on se, jos ehdin hetken touhuta omia juttuja, vaikka ommella. Arki on kiireistä ison perheen kanssa ja siksi on tärkeää saada tehdä joskus omia kivoja juttujaan.
  -Nina-

  VastaaPoista
 16. Päivää piristää miehen kanssa kunnon halaukset keskellä arkea.

  VastaaPoista
 17. Päivää piristää jos joku tulee meille kylään, koska olen lasten kanssa päivät kotona emmekä käy kerhoissa tms, niin piristää kummasti jos saa kahvitteluseuraa! <3 Lisäksi täällä nettimaailmassa ihanaa lukea toisten blogeja, sekä osallistua arvontoihin ja joskus huomata oma nimensä voittaja-listassa :-D Lisäksi kaikki yllärit ja lahjat on ihania, niitä ei voita mikään. Ja hetken oma rauha, vaikka jumppatunti, kävelylenkki tai kaupassa käväisy ihan itsekseen ilman vilkkaita mutta silti niin rakkaita poikiani :D

  VastaaPoista
 18. Päivän piristyksiä ovat 2,5-vuotiaan kommentit ja ihmettelyt (mm. kun tänään oli ukkonen ja selitin, ettei sitä tarvitse pelätä kun se ei tule sisään, "onko se sellainen ulkoeläin se ukkonen?"). Kahdenkeskinen aika ja juttelu miehen kanssa. Hömpämmällä linjalla suklaa tekee hyvän mielen aina ja toki ne bloginkin kommentit ja muiden blogit :)

  VastaaPoista
 19. Lapsukaisen halaus piristää aina ja hassut pikkujutut, joita hän juttelee. Lisäksi suklaa piristää päivää etenkin silloin kun sitä löytää kaapista, kun luuli sen jo loppuneen :)

  VastaaPoista
 20. Onpas kiva aihe! :D Mua piristää kans käsityöt! :) Ja joskus myös karkki!

  VastaaPoista
 21. Päivän piristys on kyllä rauhassa nautittu kahvi :) Ja ehkä pala suklaata siihen kyytipojaksi...

  VastaaPoista
 22. Paras päivän piristys on kyllä rauhallinen hetki sohvalla kudin tai kahvikuppi kädessä. :)

  VastaaPoista
 23. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 24. Päivän piristys, siihen ei minun kohdalla paljon tarvita :D Se voi olla huomaavainen sana tai ele ( myös tuntemattomalta esim. silmänisku tai lämmin, iloinen hymy tai pari sanaa) Pikkupirpanoiden puhelut, mummu minä lakastan sinua ♥. Miehen tai lasten "jutut". Kuntosalilla äherrys. SUKLAA Piristys löytyy pienistä asioista, täytyy vain huomata ne ja poimia mukaansa ♥

  VastaaPoista
 25. Tämän päivän piristys oli hedelmäsalaatti kermavaahdolla kahdestaan pojan kanssa :)

  VastaaPoista
 26. Päivän piristys on se, kun huomaa olevansa onnellinen juuri tälläisenä,juuri tässä elämässä ja juuri näiden ihmisten keskellä <3 :)

  VastaaPoista
 27. Ja minun päiväni kohokohta oli kun lapset nukkui päiväunia samaan aikaan! Sain kotityöt alta ja hetkisen olla ihan itsekseni. Sitten ehdittiin maalailla sormiväreillä ennen ruokaa kun pyykit sun muut oli pois tieltä :)

  VastaaPoista
 28. Päivän piristys oli pari pientä hetkeä pojan kanssa, ihan kahdestaan, ilman sähläystä, halien. Mukavan lisän antoivat myös pojan "Kiva kun sä oot TAAS tehny mulle uuden paidan. Voinko mä sitten kertoa sen sille lääkärillekin?" -kommentit. :)

  VastaaPoista
 29. Voi minullakin on niin monia asioita mistä ilahdun, yleisesti ottaen riittää pienikin asia :) Mutta mainittakoon esim. nämä, joku tulee juttelemaan mulle, saan tehä kivoja asioita, kommentit/uudet lukijat blogissa, rauhassa oleminen :)

  VastaaPoista
 30. Päivän piristys on pieni taapero, joka on ylpeä uudesta oppimastaan taidosta... :)

  VastaaPoista
 31. Päivän piristys on mukava viesti ystävältä tai ihana puhelinsoitto, kiva kirje tai paketti. Välillä päivää piristää joku ihan oma oivallus, jonka avulla voi tehdä jonkun asian helpommin. Käsityölehdet ja kankaat ja kirppislöydöt voi myös piristää päivää. Tietenkin mies ja lapset osaa joskus olla niin ihania, että piristävät kummasti. Joskus vieraan ihmisen kommenttikin voi piristää;) jos itsellä on väsähtänyt olo ja joku kehuu vaikka itsetehtyjä vaatteita päälläni, niin sekin piristää..

  VastaaPoista
 32. Mun päivän piristää halaus, hyvät uutiset, onnistumisen ilo melkein missä vain, kehut aiheesta kuin aiheesta, tai vaikka aiheetta. :)

  VastaaPoista
 33. Päivääni piristää pienokaisten piirrokset ja ne lasten selitykset mitä kuvat esittävät, vaikka mielikuvitukseton näkisikin niissä kuvissa vain värien sekametelisoppaa:D

  VastaaPoista
 34. Kyllä paras piristys päivään tulee meidän pikkuneidiltä! :) Hänen höpsöt juttunsa tai iloinen nauru. Toisaalta aika moni asia voi piristää päivää, kunhan vain on sellaisella tuulella itse, että osaa vastaanottaa niitä. Esim auringonsäteet marraskuisena päivänä ovat ihan parasta! :)

  VastaaPoista
 35. Hyvää syntymäpäivää, tai toivottavasti se oli hyvä, koska se on ihan kohta ohi =D Mun päivän piristää AINA takuuvarmasti lause joka kuuluu 2v.n suusta näin "äiti minä lakattan sua"

  VastaaPoista
 36. Aamukahvi, jonka ehtii juoda, ennenkuin on ihan kylmää :). Ja kun vuosikas tulee halaamaan ja antamaan muiskun. Tai tekee mitä tahansa ihanaa :).

  VastaaPoista
 37. Päivästä tekee hyvän postilaatikkoon tupsahtava kaavalehti, rauhassa juotu aamukahvi, miehen aikainen töistä kotiutuminen, hetki jutustelua naapuein kanssa postinhakureissulla, kyläilevä ystävä, oma rauhallinen hetki ompelukoneen ääressä.. ja moni muu. Onnittelut lukijamäärästä!

  VastaaPoista

Mukavaa saada vierailijoita! Jätäthän pienen merkin muistoksi käynnistäsi :)