keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Huhuu?

Hiljaisuus, syvä hiljaisuus..
Se on nyt vaivannut tätä blogia, jo hetken aikaa.

Mutta nyt on muutto suoritettuna! JES! Tosin vapaa-aikaa rajoittaa kodin laitto, milloin heilutaan pensseli kädessä, milloin revitään tapetteja, milloin siistitään pihaa.. Hommaa siis löytyy enemmän kuin aikaa. Mutta onneksi välillä löytyy myös aikaa sille mielekkäälle tekemiselle, eli ompelulle! :) Onneksi!

Ja ompeluahan tässä on tullutkin tehtyä. Otin tavoitteeksi saada arvonnan ylläripalkinnot valmiiksi. Niiden piti olla sellaiset pienet, kivat ja "Mä vaan nopeasti tuosta surautan"...
 oli kyllä kaukana siitä. ;) 

Idea muuttui koko ajan päässä, idea vähän kasvoi, vaihtoi muotoaan, väriä, materiaaleja, milloin mitäkin..

Sitten se yksi ilta syttyi...se lopullinen idea. Katsaus tilkkukoppaan, ja jep. Sieltä löytyi kaikki se mitä tarvittiinkin. Nämä oli tällaiset tilkkujen tuholaiset, sympaattiset sellaiset. Ainakin omasta mielestäni ;)
Ja mihinkäs niitä tilkkuja sitten tuhottiin...?

*RUMPUJEN PÄRINÄÄ*

No mikä se on?Joko arvaatte?
Otsikkokin antaa hieman vihjettä... ;)No jep, se on PÖLLÖ!

Mutta ei mikä tahansa pöllö, se tahtoo matkata mukana kaikkialle ja sen sisään saa piilotettua vaikka mitä aarteita, ja ennen kaikkea se kaipaa rakastavaa omistajaa. Sen se toivottavasti myös saa.Niitä tuli siis kaksin kappalein.
Onnea siis Nuppuneula-blogin Nuppuneula sekä  Viis Viikolla-blogin Mia!
Toivottavasti pidätte ylläristänne. ;)

Nämä pöllö-kassit syntyi kyllä niin monen mutkan ja kiemuran kautta.
Ensin oli kissa, sitten oli leijona, sitten vasta muotoutui pöllöksi.

Ja pöllökin kasvoi ajansaatossa hieman suuremmaksi, sitten vielä vähän,
ja väritkin vaihtui lennossa milloin mihinkäkin.
Lopullinen värivalinta olikin vähän syksyinen.Kaava on omasta hatusta vedetty, ihan siis mututuntumalla menty.

Applikaatio on eräänä sateisena ja hämäränä iltana tuherrettu paperin kulmaan keittiön pöydän ääressä ja toteutus tehtiin velourilla ja trikoolla.

Etukappale on velouria, takakappale joustista. Välikappale&hihna ovat vakosamettia.
Sisäpuolen vuori sinapinväristä puuvillaa.
Ja kaikki materiaalit on siis peräisin tuosta pohjattomasta tilkkukopasta.

Nämähän valmistuivat jo eilen, mutta jostain kumman syystä oli kamerasta (taas kerran) akku tyhjänä, joten julkaisu hieman venyi ja venyi.

Mutta ne on nyt siinä, ja tänään nämä kaverukset lähtevät Posti-Kustin kyytiin ja matkaavat kohti uusia koteja. Täytyy kyllä sanoa, että olen näihin todella tyytyväinen, kerrankin visio & toteutus meni nappiinsa.

Ja niimpä tuo meidän Typynenkin päätti ihastua näihin, olisi muka pakko saada samanlainen. Niimpä niin, ja huoneesta kuitenkin löytyy yksi jos toinenkin kassi... Nämä kassit
pidettiin suojassa kaapin päällä noilta äidin pikku tahmatassuilta. ;) Mutta ehkäpä tuo hahmo joskus eksyy johonkin lasten vaatteeseen huhuilemaan, siitä tuli jotenki sympaattinen, kaikkine kieroine silmineen. ;)

Ja lopuksi vielä arvotaan arvonnan virallinen voittaja, koska edellisestä ei ole kuulunut mitään. Näinkään pitkän tauon aikana.

Eli applikoidun vaatteen uusi voittaja on....

Numerolla....

32 !!!

Ja arpa numero 32 kuului sellaiselle henkilölle, kuin....

Choko Kanel-blogin pitäjälle, Choko Kanelille. ONNEA! :)

Choko Kanel 4. elokuuta 2012 11.04
 
"Yhdellä arvalla mukana! Jos onni suosii, toiveena olisi body 74 cm pikku pojalle."

Laitappa minulle viestiä suvitusblogi@hotmail.com, niin laitetaan pikkuiselle pojalle jotain kivaa vaatetta tulemaan. ;)

Oikein ihanaa ja nautinnollista sateista syyspäivää kaikille. Ihanaa kun eksyitte tänne lueskelemaan.
Blogi pääsee taas täyteen vauhtiinsa, kun pahimmat kiireet on jo saatu pois alta. Huh!
Ompelemisiin siis :)

10 kommenttia:

 1. Ei apua! Tuo on kyllä kaukana "pienestä ylläristä"! Siis mielettömän ihana ihana ihana pöllölaukku! :) Ja mikä parasta, sellainen matkaa tänne ja aivan olin jo unohtanut koko ylläripalkinnon! Joten huippuloistava ylläri jo tavallaan toisen kerran! KIITOS! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanat pöllölaukut!

  Ihan mielenkiinnosta kysyn, että otitko arvonnan suoritettuasi yhteyttä itse voittajiin, vai pitäisikö se huomata itse? Mikä on yleinen käytäntö? Kun tulee aina välillä otettua osaa erilaisiin arvontoihin, mut eihän niitä sit enää muista lähteä tarkastelemaan kun arvonnat on hyvin eri aikoihin. Meinaan et otankohan osaa ihan turhaan...
  t. Virpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Virpi!
   Olen ainakin itse huomannut (niissä arvonnoissa, joita olen seurannut), että isommissa arvonnoissa (esim. yritysten) otetaan yhteys voittajaan ja sitten näissä pienemmissä (yksityishenkilöiden/blogien) arvonnoissa odotellaan, että voittaja itse ottaa yhteyttä.
   Sitä en tiedä mikä on ns. yleinen käytäntö, mutta tässä on omat huomiot.
   Ja varsinkin blogi-arvonnoissa, saattaa olla hankalaa ottaa yhteyttä voittajaan jos on esim. Anonyymi kirjoittaja, silloin ei ole niitä yhteystietoja. :)

   Ruoskia minut saa, jos menin ohi käytännön, mutta itse tein omalla kohdalla niin, että voittajan itse pitää ottaa yhteys, jos haluaa voittonsa lunastaa. :)

   Poista
  2. Ok, kiitos Suvitus vastauksesta. En halua ruoskia, mutta ottaa esille kuitenkin arvonnan voiton lunastuksen hankaluuden.

   Ymmärrän että bloginpitäjän on toisaalta vain helppo odotella, että voittaja ottaa yhteyttä, mutta mielestäni parempi olisi ottaa itse yhteyttä voittajaan. Anonyymien kohdalla ymmärrän täysin, että se on mahdotonta. Tässä kuitenkin tulee aikalailla paha mieli ekan voittajan kohdalla, jolla meni ihana palkinto sivusuun ja jolle olisi kuitenkin ollut niin helppo ilmottaa hänen voittaneen :( Minua henk.koht. ainakin harmittaisi ihan hirveästi huomata sitten joskus myöhemmin blogiin taas tullessani, että olisin voittanut, mutta samalla hävinnyt voittoni kun en ole huomannut käydä kurkkimassa. Itse en siis ole kyseinen voittaja, mutta voittajan blogia olen lueskellut.

   Meinaan oikeasti näitä arvontoja on tosi paljon, eikä kait kukaan pysy selvillä mihin on ottanut osaa tai koska pitäisi tarkistaa mitäkin. Tai en ole ainakaan itse pysynyt selvillä.
   Otatko itse Suvitus osaa arvontoihin ja jos otat niin miten pysyt perillä arvontojen ajankohdasta milloin missäkin blogissa?

   Kuitenkin hyvän syksyn jatkoa toivotellen,
   Virpi

   Poista
 3. VAUUUU! Aiiiivaan iiihanat! Kylläpä kävi tuuri, että onni suosi ja tällainen ihana pöllö muuttaa juuri meille! Täältä löytyy sille varmasti rakastava omistaja. Ongelma vaan voi olla, että niitä halukkaita omistajia taitaa olla kolme: minä ja molemmat muksut! :)Saisinkohan omittua tämän salaa itselleni...? ;)

  VastaaPoista
 4. Voi kyllä olis kelvannu tännekin! Ihan älyttömän ihania <3

  VastaaPoista
 5. Voi miten hienot ja söpöt pöllöt! :)

  VastaaPoista

Mukavaa saada vierailijoita! Jätäthän pienen merkin muistoksi käynnistäsi :)