torstai 22. maaliskuuta 2012

KAA-KAAN! Se on Tukaani!

Löysin Tiritomista ihanaa viidakkoraita-jerseytä, ja se selkeästi kaipasi jotain viidakossa asustavaa hahmoa. Nyt ei innostanut mitkään tiikerit ja leijonat, päätin siis tehdä tukaanin.


Nyt olisi kyllä käyttöä sille uudelle ompekoneelle. Vanha on sen verran vanha ja halpis versio, että sitä on turha edes viedä huollettavaksi...maksaisi varmaan saman verran kuin kone joskus maksanutkin. :D

Eli ei mennyt työ kuin strömsöössä. Ehkäpä kankaallakin oli jotain vaikutusta, vaikka olevinaan on jotain jerseytä niin minun käteeni tuntui kyllä viskoosilta, eli kamala ommella..ainakin minun koneilla.

Kuvassa paita näyttää kierolta kuin korkkiruuvi vaikka kuinka silitin paidan kuumalla raudalla ennen kuvia. Eli saumat on suoria vaikkei kuva siltä näytäkkään. Ehkäpä paita pesun jälkeen vähän "tasoittuu". Eikä se applikointikaan onnistunut...

Kangas venyi paukkui joka suuntaan, ja vaikka ommellessani en kangasta venyttänyt, silti saumat veti kieroon...joka kohdasta.

Pääntien purin kaksi kertaa kun jäi lörppä pääntie, on se varmaan vieläkin sitä, mutta enempää ei jaksanut purkaa. Ja hihansuun purin kerran kun ompelukone teki jotain ihme tikkiä. Eipä se tikki vieläkään ollut sitä "unelmaa", mutta sai luvan kelvata.

KANGAS
Tiritom

RESORI
Ikasyr

Ihan kivan raikas yhdistelmä. Sitten kun olis vielä se ompelu onnistunut niin kuin suunnitteli...Applikointi velouria.

Applikointi ei kyllä ollenkaan mennyt niin kuin piti, eikä lopputuloksestakaan tullut sitä mitä piti. Noh, ehkä tämän kotipaitana sietää?
Päällä tämä paita sitten näyttääkin paremmalta kuin tasolla, ei kierrä yhtään! Eli tässä muutama sovituskuva, mitä tuosta hulivistä saa aikaiseksi.
Siinä on muuten robotti-setin housut. Niistä ei ole ennen tainnut sovituskuvia ollakkaan?


- Suvitus
6 kommenttia:

 1. ihana applikointi. mä palautin samantien mun raidan. se tarttui mun sormiin ja valitin siitä ihan huolella. oli omituista että tiritomista eivät tienneet ollenkaan että mitä matskua kangas on oikeesti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä tän raidan kanssa olikin kikkailemista. Mutta ainakin se näyttää paidalle ! :D

   Poista
 2. Todella hieno tukaani! :) Viidakkolintujen ystävänä (meillä asuu papukaija) tykkään erityisesti! :)

  VastaaPoista
 3. Hieno applikaatio! Tilasin myös tuota raitaa silloin enkä ole siitä vielä mitään tehnyt ku ihmettelin myös sitä laatua, no kyllä siitä jotain saa. On niin kivat värit!

  VastaaPoista
 4. Ihanan värikästä :) Sinulle olisi jotain blogissani :)

  VastaaPoista

Mukavaa saada vierailijoita! Jätäthän pienen merkin muistoksi käynnistäsi :)