sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Barbapapaa

Jotta täti ei olisi epäoikeudenmukainen, pitäähän niitä pienempiäkin siskon lapsia muistaa.

Vanhin siskoni pitää barbapapoista yli kaiken, se on meilkeinpä jo pakkomielle. ;) Lahjaksi hänen tytölleen ja tulevalle vauvalle tein siksi barbapapaa, oli kyllä mieluisa lahja..luulisin? :)

Tytölle tunika & legginsit koossa 86cm.
Tuli ihanan herkku väriyhdistelmä. Ei mikään perus, ainakin minä tykkäsin. Taidan tummaa aniliinia ja vihreää sekoittaa johonkin typyn vaatteisiin. Kuvat ei kerro oikeita värejä, kun pimeällä piti kuvat ottaa. :(


Näyttääpäs tunika tunkkaiselta kun pimeällä otettu kuvat.
Tunika tummaa aniliini velouria, kangastukusta ja vihreä (samaa myös legginseissä) Hilcon vaaleanvihreä velour, fabriinasta.
Pääntiellä&kädenteillä ei ole käytetty resoria, vaan reunat huoliteltu samalla velourilla.
Applikointi velouria, joustista & trikoota. Ihan kiva tuli, vaikka tehdessä sitä mietti, että mitähän tästä tulee. Kyllä kai se ihan Barbalalalle näyttää? :)

Ja sitten vielä sille tulevalle vauvalle, pikkuisia vaatteita tulee yleensä raskausaikana hankittua enemmän kuin liikaa (nimimerk. näin meillä ainakin), joten tein tämän vaatteet vähän isommassa koossa. Kokoa bodylla 74cm.Bodyn kangas kierrätysmateriaalia, oli jotenkin niin kutsuvan näköinen paita kirpparilla että piti rohmuta se ompeluksiin. Ja tämän kuvan taustaksi sopii enemmän kuin hyvin.

Loppui turkoosi resori kesken, niin piti tuohon alareunaan laittaa musta. Ei nyt siltikään mitenkään hölmöltä näytä. Ihan kiva.Barbapörrö-applikointi tehty velourista, joustiksesta ja trikoosta.

Pitäisi vielä joskus ehtiä tehdä tuon bodyn seuraksi sopivat housut, mutta onneksi ei ole kiirettä kun 74cm ei kuitenkaan ole se ensimmäinen käytettävä koko. :)

Tällaista tällä kertaa ja nyt taas jatkamaan seuraavaa projektia. ;)

- Suvitus

7 kommenttia:

 1. Ihan älyttömän hienot barbababa vaatteet! =D Ja minäkin tykkään näistä väriyhdistelmistä, tosi kivat.

  VastaaPoista
 2. Mahtavat Barbapapa vaatteet, etenkin tuo Pörrö on tosi ihana!

  VastaaPoista
 3. Voi miten söpöjä Barboja! Kun vaan nyt saisi itsekin applikointi-vaiheen päälle, olisi tytsä ikionnellinen saadessaan jonkun näistä kavereista paitaansa piristämään :)

  VastaaPoista
 4. Siis kertakaikkiaan ihanat! Varsinkin tuo pörrö on aivan upea!

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava barbapörrö!!! Meillä vähintään poika ja äiti ovat pakkomielteisiä barbapapojen perään - aamulla kaikkien pehmobarbojen keskeltä pojan juuri ja juuri löytää :)

  Muutenkin oikein mukava uusi blogilöytö, tulen uudestaankin!

  VastaaPoista

Mukavaa saada vierailijoita! Jätäthän pienen merkin muistoksi käynnistäsi :)