perjantai 2. maaliskuuta 2012

Balettinalle

Meillä Typyn suosikki lastenohjelmiin on pitkään jo kuulunut Timppa-lammas, Puuha Pete ja nyt uusimpana innostuksena on noussut Anniina Balleriina. Sen jälkeen on pitänyt aina välillä saada tukka "nutturalle", tanssimekko päälle.

Anniina balleriinaa ensin mietein, jos tekisi, mutta eipä löytynyt siihen sopivia värejä. Tuli sitten tällainen viiden minuutin tuherrus lyötyä paitaan, eli BalettinalleIsin mielestä nalle näyttää tanssimisen sijaan siltä, kuin pidättäisi pissaa, mutta Typy tykkäsi kuvasta. Applikaatio rakennettu pääosin velourista, muutama pikku kohta trikoota. Olipahan työ saada kuva kiinni, kun ompelukone taas kiukutteli kuin pahainen teini. :/
Ei ehkä niitä parhaiten onnistuineita applikaatioita, mutta menettelee..
Paidan kangas Stenzon pallotrikoota, ihanan pehmoisaa, mutta kamalaa leikata/ommella, kun oli koko ajan rullalla siellä tai täällä. Ja jotta ei tulisi liian yöpaitamainen kokonaisuus, laitoin tummanruskeat resorit. Ehkä siltikin vielä vähän yökkärimäinen..

Joo, ja pallot vinossa, vaikka kuinka mielestäni suoraan asettelin leikkuuvaiheessa, silti kangas onnistui taikomaan pallot menemään vinoon. 

Kaava OB:n More Gray-raglanpaita. Päätin nyt sitä kaavaa kokeilla kun moni sitä on niin kehunut. :)

Ja ne sovituskuvat..ei onnistu kun ei onnistu..taisi yksi väkinäisellä ilmeellä tulla..
Ehkäpä ne onnistuu myöhemmin?


- Suvitus

1 kommentti:

  1. Tulin ekaa kertaa kurkkiin sun blogiis, ja täällähän on ihania aplikointeja! :) Minäkin niitä kovasti harjoittelen, mutta vielä aika kaukana näistä sun ihanuuksista! :) Pitänee liittyä saman tien sun lukijaksikin! :)

    VastaaPoista

Mukavaa saada vierailijoita! Jätäthän pienen merkin muistoksi käynnistäsi :)