maanantai 20. helmikuuta 2012

Sateellakin voi olla hauskaa...

Ainakin tällä pojun bodyyn eksyneellä hamsterilla. :)


Tämä oli kyllä sellainen applikointi, että meinasi hermot mennä, kun ei ole sitä applikointipaininjalkaa, ja sokkona piti huristella. Siihen nähden ihan kohtalaista jälkeä, mutta ei kuitenkaan tullut sitä mitä suunnitteli ja kuvitteli.
Applikaatio rakennettu kokonaan trikoosta.

Tämän kuvan inspiraationa toimi Lilofant desingin ihanan raikas raitatrikoo, jota sitten ilmestyi bodyn hihoihin ja takakappaleeseen.


Resoreiksi päätin valita mustan, punainen olisi ollut jo liikaa, valkoinen ei olisi näkynyt ja turkoosia ei ollut oikean värisenä. Neppareina toimiin kamin T3-koon nepparit. Ihan kivan raikas tuli.

Seuraksi bodylle rakensin kierrätysmateriaalista housut. Näihin kaavat taisi löytyä uusimmasta OB:sta.


Äidin vanhat äitiyshousut sai siirtyä nyt pojun käyttöön. Oli niin ihanan pehmoinen trikoo, etten niitä raaskinut poiskaan heittää. Hyvin menevät pojulla. Vähän särmää housuihin lisäämällä lahkeensuihin punaiset resorit, ja takakappaleelle pienet koristetikkaukset.
Tästä mallista minulle tulee mieleen kalsarit. Noh, nyt meidän poju konttaa ja kiipeilee kalsarit jalassa. Ja jos tällä kaavalla vielä teen jotain, niin vyötäröä lasken kyllä alaspäin. On jotenkin hölmön korkea. :O Ja lahkeiden resoreista teen hieman kireämmät niin ei karkaa jalat kyydistä.Vaatteet tehty koossa 80cm, ja väljiä mutta pojulla tykkään, että vaatteet on vähän väljiä, kun pyörii, kierii ja kiipeilee niin eivät sitten kiristä mistään. :)

Sitten muutama sovituskuva, jotka ei todellakaan ole onnistuneita, kun ei tuo meidän poju pysy sitten hetkeäkään paikoillaan...edes nukkuessaan.. :)
- Suvitus

6 kommenttia:

 1. Vekkuli hamsteri ja hienot vaatteet muutenkin

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kurre! Ja muutenkin kivan pirteä setti.

  VastaaPoista
 3. Uusi lukija ilmoittautuu, aivan ihana blogi! Löysin tänne Maitotyttöjen kautta... :)

  - Katja
  lauriida.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Moikka,

  mä löysin kanssa tänne Maitotyttöjen kautta ja voi että!!! Olet kyllä aikamoinen ompelija. Tosi hienoja juttuja. Monet applikoinnit sai mut nauraan ääneen, ne oli niin vekkuleita :) Lukijaksihan tässä piti tietysti jäädä

  VastaaPoista

Mukavaa saada vierailijoita! Jätäthän pienen merkin muistoksi käynnistäsi :)