sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Ralliraita

Meillä poju kasvaa ihan silmissä, ja 74cm:n vaatteiden niska-haara väli alkoi olemaan ahdas ja isommille vaatteille alkoi tulla tarvetta. Niimpä suurennettiin kaavoja ja poju sai 80cm:n vähän hiippahupullisen jumpsuitin.

Pitkään oli jo mielessä, että pojun on pakko saada jotain punaista päälleen, kaikki muut värit tuntui jotenkin pliisuilta. Niimpä jumpsuitin kankaaksi päätyi EK:n palalaarista löytynyt raitavelour.
Mies kyllä kauhisteli alkuun kangasta, mutta minulla oli jo selkeä visio, että miten ne raidat saa hienosti aseteltua. Ja näinhän ne meni.
"Leveät" raidat päätyi lahkeisiin ja hihoihin, sekä rinnan päälle jäi yksi ohut raita, olkapäät jäivät kivasti valkoisiksi. Tuli jotenkin pirteä haalari, vaikka pohjavärinä onkin synkkä musta.

Leikkuun jälkeen jäin hihoja katumaan, että olisi sittenkin pitänyt leikata toisinpäin, että raidat menisivät samoin päin kuin lahkeissa. En sitten raaskinut uusia hihoja leikata, joten jäivät näin. Eivät silti mitenkään kamalilta näin valmiissa vaatteessa näytä. Itseasiassa ihan kivat.

Huppu on ihan tavallisesta mustasta velourista (en raaskinut raitakangasta ihan keskeltä leikellä hupun vuoksi) ja hupun vuori kierrätettyä punaista trikoota. Musta resori jämäboksista.

Valmiista tuotteesta tulee mieleeni jokin rallipuku. Lieneekö poju liittynyt jo näin nuorella ikää rallitiimiin? :)

Muutama sovituskuva. Joka kylläkin on todella vaikeaa, kun malli ei ole yhteistyöhaluinen ja liikkuu ja huojuu joka suuntaan. :)

Kivasti on nyt vaatteessa kasvunvaraa eikä ala ihan heti kiristämään. Resoreita vain mietin, että tuliko liian kireät..meillä kun on tapana potkia jalat pois lahkeista, jos resorit on liian löysät. Noh, sen aika näyttää onko liian kireät. Aina saa vaihdettua. :) Tällaista tällä kertaa, ralliraitaa..

- Suvitus

1 kommentti:

Mukavaa saada vierailijoita! Jätäthän pienen merkin muistoksi käynnistäsi :)