perjantai 17. helmikuuta 2012

Pitkäkorva, ristisuu, matkallansa kummastuu...

VIHDOIN! Sain tämänkin työn valmiiksi..lieneekö jo hetken odottanut inspiraatiota pöydällä.. Oikea kommervenkkien paita..huh!

Typy sai kvk:n pilvitrikoon jämistä itselleen jonkin sortin t-paidan. Alunperin piti tulla pitkähihainen, mutta kangas loppui kesken, niin siitä tuli sitten lyhythihainen.. Mutta ei siltikään millään tynkähihoilla, meillä typy kun kaikista t-paidoista valittaa, että kun kiristää kainalosta. No nyt ei pitäisi. Ja tarpeeseenhan tämäkin tuli, kun t-paidoista on pula.

Pilvien sekaan matkusti ristisuu, ihmettelevä sellainen. Taisi vain lopputuloksesta tulla ennemminkin pelkäävä pupu. Ja typyn mielestä matkustaja on enemmänkin koira kuin pupu. :DMuutama orpo "ilmapallo" piti myöskin laittaa sekaan, kun muuten tuntui että pupu hukkuu tuonne pilvien sekaan. Koristetikkaukset ruskealla ja pääntie ruskeaa resoria..niin se pääntie. Pääntie jäi kummallisesti lörpälleen, eikä siitä oikeentunut, vaikka kuinka silitysraudalla runnoin. Huoh! Olkoot siis niin.
Hihat jätin tarkoituksella vähän pidemmiksi, niin ei sitten kiristä kainalosta..toivottavasti...Applikointi: Pupu on joustiksesta ja trikoosta, ja sydämet velouria.

Tämä olikin sellainen paita, jonka typy halusi heti päälle. Meillä on varmaan viimeiset 3vkoa leikitty prinsessaa päivästä toiseen, ja nyt sai hetkeksi prinsessaleikit väistyä, kun typy halusi pupupaidan (vai koira?) päällensä.

Ja muutaman sovituskuvankin onnistuin napsimaan meidän juuri heränneestä ja flunssaisesta typykästä. 
Ihan kivaan kohtaan menee hihat. Tykkään kyllä! Mutta tuo pääntie häiritsee, ei hyvä. :/

- Suvitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa saada vierailijoita! Jätäthän pienen merkin muistoksi käynnistäsi :)