keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Naurava orava

Ensiksi tervetuloa uudet lukijat ja myöskin kiva nähdä teitä vanhojakin lukijoita. :)

Nyt tuli rakennettua sellainen "tulipahan tehtyä"-asu. Ompelukone kiukuttelee ja saumurikin on ihan tyhmä. Mikään ei mennyt niin kuin strömsössä...Taitavat nuo minun koneet olla naimisissa keskenään, koska aina kun toinen ei toimi kunnolla (repii kangasta, katkoo neulat/langat, hyppytikkiä tms.), ei toimi toinenkaan kunnolla.

Pojulle bodyyn iloinen, jopa naurava orava.


Ihan perus yksinkertainen kuva, nyt ei jaksanut alkaa tihrustamaan pikkutarkkaa. Olisi tuolla keskeneräisten pinossa paritkin applikoinnut...Tämä applikointi rakentuu sekalaisesta sälästä, eli velourista, joustiksesta ja trikoosta. Kuva rakentui fb:n kangashamsuista löydetyn raitatrikoon ympärille. Vihreät resorit Jofotexistä. Päätin vielä tehdä tästä kikkailubodyn, eli kokeilla napitushalkiota. Siitä olikin aikaa, kun niitä on tullut viimeksi väkerrettyä. :)

Ja pitihän pojulle housutkin saada. Housut tein ihanasta Pikkukiisken suunnittelemasta Nordic forest-velourista.
Kangas oli marinoitunut kangaslaatikossa jo muutaman kuukauden, ja kun nyt päätin sitä leikellä, oli näky kaamea. Kangasta oli metrin pätkä ja TASAN puolessa välissä koko kankaan leveydeltä meni isoja pilkkuja/viiruja, niistä kohdista värit haalistuneet kuin joku olisi kaatanut kloritea päälle. :( Olisi pitänyt sen kankaan kunto tarkistaa jo saapuessa. Taisikohan kangas tulla Mjugatygeristä..? Kyseinen liike menee boikottiin, ainakin minun osaltani.

Onneksi näihin housuihin pystyin jäljen kiertämään. Ja ihan siistit pökät tuli. Tällainen setti siis.


Ihan kiva setti koossa 80, vaikka onkin tällä hetkellä "noh, tulipahan tehtyä"-olo. Ei ole sitä normaalia onnistumisen riemua, kuten yleensä. Johtuukohan siitä, että tämä setti kiukutteli pari viikkoa ompelupöydällä? :)

Tämän lisäksi rakensin typylle ja pojulle Liadlon rivitalo-jerseystä "samistelu" paidat. Ovat samanlaiset vaikka eivät ihan olekkaan.
Typy oli ainakin innoissaan, kun on samanlainen paita pikkuveikan kanssa. :)Typylle oransseilla resoreilla koossa 104cm ja
pojulle nappihalkiolla ja tummanruskeilla resoreilla koossa 80cm.

Tein nämä kesää ajatellen, mutta ovat nyt passeleita, eli tuskin turha edes haaveilla kesäksi näitä.
Lisäksi typy antoi varoituksen sanan..tämä päällä muuttuu hirviöksi.. :)
Äidin pikku "hirviö" ja sovituskuva teepparista.Hauskaa päivää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa saada vierailijoita! Jätäthän pienen merkin muistoksi käynnistäsi :)