perjantai 3. helmikuuta 2012

Lasten iloksi.

Nyt valmistui viime yönä 3kpl:tta asusettejä kolmelle lapsoselle.
Kuvat ei ehkä ole laadukkaimmasta päästä, kun yöllä tuli napsittua.. värit ei ainakaan ole niinkuin pitäisi.
Piti tosiaan rakentaa asusetit 7-, 6- ja 5-vuotialle sisaruksille. Olihan siinä ensin urakkaa miettiä, että mikä miellyttää...Valmistui kolme kappaletta paitoja. Pahis-pupu koossa 134, hämis koossa 128 sekä my little pony koossa 116.Sekä 3kpl paitoihin sopivia housuja.Pahis-pupu setti syntyi koossa 134 ja aivan sattumalta. Taisi olla sellainen "vahinkolaukaus". :D
Olikin todella hankalaa miettiä mistä 7-vuotias poika tykkää, meillä kun ei sellaista ikää ole vielä kohdattu. Pojathan yleensä tykkää kaikista pahiksista ja pyssyistä, tässä nyt on sellainen mix'n'match sekoitus niitä kaikkia.

Kangas on harjattua collegeneulosta kangastukusta, resorit Jofotexiltä.


Applikoinnit pääosin velouria ja joustista, mutta trikootakin löytyy sieltä täältä.


Sitten työvuoroon pääsi 6-vuotiaan pojan vaate koossa 128.
Tämän miettimisessä ei mennyt kauaa...tai meni..suunnittelin kuvat, ja tilasin niiden perusteella kankaat, piti Salama McQueen ensin applikoida, mutta sitten sainkin tiedon, että pojan ykköshahmo on Hämähäkkimies. Ei muuta kuin suunnitelmat uusiksi. Ihan kiva setti tuli, vaikka pitikin ensin itsensä kanssa vääntää kättä..

Tämäkin valmistui kangastukun harjatusta collegeneuloksesta. Resori Eurokankaasta.
Applikoinnit koostuu joustiksista ja velourista.

Applikointikin koki viime hetken muutoksia, kun housujen applikaatio vaihtoikin paikkaa. Alunperin piti hämis ja teksti applikoida pyllyn päälle, mutta ne pääsivätkin reiteen.

Applikoinnin seitti tehty ihan vain siksakilla.

Sitten tuli se vaikein työ. 5-vuotias tyttö, joka tykkää prinsessajutuista, mutta mitään varsinaista suosikkijuttua ei ole.. Meillä kun 3-vuotiaalle typylle saa laittaa mitä vain päälle, kunhan sen on äiti tehnyt...tosin tämän setin jälkeen kuului jo meidän typyltä tilaus, että hänkin tarvii ponipaidan.
Mietinnässä oli prinsessaa, keijua, halinallea ja valituksi tuli My Little Pony.
Olipa onni, että sen valitsin, kun kuulin sitten jälkeen päin että kyseinen tyttönen poneilla leikkii ja oli juuri uuden ponin kokoelmiinsa saanut.

Koossa 116 olevan poni-setin raitapaidan trikoo kangastukusta, housujen velour Kestovaippakaupasta ja resori Eurokankaasta.

Oikea murheenkryyni nuo housut. Saumuri lopetti ystävyyden kanssani, ja alkoi tekemään hyppytikkiä.. tai ei se nyt hyppytikkiäkään ole..jotain sinne päin. Jätti välillä neulalangan löysälle, jolloin ommel irvistää rumasti saumasta ja ei se saumakaan sieltä sisäpuolelta kaunis ole... ei muuta kuin saumat purkuun ja konetta säätelemään.. onnistuihan se lopulta!
Applikoinnit koostuu niistä tutuista veloureista ja joustiksesta, ja pikkuisen trikoosta..

Housujen applikoinnista ei tullut sitä mitä piti.. näyttää jotenkin hepo kummalliselle, ja olihan siinä työtä, kun oli niin pikkuinen heppa työstettävänä. :D
Hyvin näkyy vielä nuo kynän jäljet kuvassa..
Nämä lähtevät tänään postiin, niin pääsevät uusille omistajilleen jo heti alkuviikosta.
Siinäpä tämä pitkä postaus ja ompelupöydällä odottelee edelleen keskeneräisiä töitä...niistä sitten seuraavalla kerralla lisää..

- Suvitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa saada vierailijoita! Jätäthän pienen merkin muistoksi käynnistäsi :)